top of page

Hyödynnä tuotettu (hukka)lämpö ja kierrätä se kestävänä energiana

Etsitkö tapaa vähentää käyttökustannuksia ja haluatko lisätä laitoksesi kestävyyttä? Vastaus saattaa hyvinkin löytyä jäähdytys- tai lämmitysjärjestelmien ratkaisuissa.

 

Innovatiiviset suunnitteluratkaisumme esimerkiksi muuttavat jäähdytysjärjestelmän energialähteeksi lämmitykseen. Kierrättämällä hukkalämpöä, joka muutoin menetettäisiin, järjestelmäratkaisumme voi täyttää kaikki lämmitystarpeesi ja jopa viedä ylijäämäenergiaa lähialueen eri tarpeisiin.

 

Energiakaivon varastointijärjestelmän lisäämisellä voit myös varastoida energiaa maahan myöhempää käyttöä varten.

Energinav-Eng-1024x596.png

Hyödyntämällä jäähdytys- ja lämpöpumpputeknologian piirteitä järjestelmäratkaisumme vähentävät ostetun energian tarvetta, säästäen rahaa samalla kun autetaan planeettaa. Älä anna ylijäämälämpösi mennä hukkaan - anna meidän muuttaa se arvokkaaksi resurssiksi laitoksellesi.

 

Me EKA:lla olemme asiantuntijoita jäähdytys- ja lämpöpumppujärjestelmissä, jotka säästävät energiaa ja vähentävät kustannuksia. Innovatiiviset suunnitteluratkaisumme hyödyntävät huipputeknologiaa ja tarjoavat sinulle luotettavan energialähteen samalla kun saavutat kestävyystavoitteesi. Meidän ratkaisut voivat todistetusti säästää jopa yli 50% energian kulutuksessa verrattuna tyypillisiin ratkaisuihin.

 

Jos olet kiinnostunut oppimaan lisää energiankierrätyksen ratkaisuistamme, älä epäröi ottamaan yhteyttä. Keskustelemme mielellämme siitä, kuinka voimme auttaa vähentämään energiakustannuksiasi sekä tekemään laitoksestasi kestävämmän.

bottom of page