top of page
Water Drops

Kosteudenhallinta

Liiallinen kosteus voi johtaa homeen muodostumiseen, rakenteellisiin vaurioihin ja heikentyneeseen energiatehokkuuteen. Siksi tehokas kosteudenhallinta on välttämätöntä.

Monesti passiiviset ratkaisut kosteudenhallinnassa (eli rakenteet) ovat puutteellisia. Tämä johtuu usein tiedon puutteesta, jopa suunnittelussa.

Aktiivinen kosteudenhallinta (eli koneellinen) on usein tarpeen matalan lämpötilan rakennuksissa, erityisesti kylmissä tiloissa. Monesti ne toimivat väärin eivätkä ole energiatehokkaita.

Me tutkimme jatkuvasti sisäilmasto- ja erityisesti kosteudenhallintaratkaisuja (rakenteellissa ja koneellisia). Olemme julkaisset ohjekirjoja sekä toimineet suunnittelijana ja/tai erityisasiantuntijana vaativissa kohteissa.

Full_HR_system.png

Liitä ilmankuivain lämmöntalteenottoon

EKA:lla olemme erikoistuneet tarjoamaan kosteudenhallintakonsultointia kaikenlaisille tarpeille, varsinkin matalan lämpötilan rakennuksissa olemme tehneet paljon työtä kun ovat herkempiä tapauksia. Asiantuntijatiimillämme on laaja kokemus kosteudenhallintaratkaisujen suunnittelusta ja toteuttamisesta käyttäen uusinta teknologiaa, kuten ilmankuivaustekniikkaa, luonnollisia kylmäaineita ja esimerkiksi kylmästä peräisin olevan lämmön talteenottoa.

 

Työskentelemme kanssasi kehittääksemme räätälöidyn ratkaisun, joka vastaa erityisiä tarpeitasi, mukaan lukien oikean laitteiston valinta, järjestelmäsuunnittelu ja oikeiden ohjausten toteuttaminen. Ratkaisumme eivät ainoastaan ehkäise kosteusongelmia vaan parantavat myös kylmä- tai lämpöpumppujärjestelmäsi kokonaisenergiatehokkuutta, mikä säästää rahaa pitkällä aikavälillä.

 

Olipa sinulla ongelmia kosteuden kanssa kylmissä tiloissasi tai haluat vain parantaa kosteudenhallintajärjestelmääsi, voimme auttaa.

 

Ota yhteyttä tänään saadaksesi selville, kuinka voimme kehittää räätälöidyn ratkaisun, joka varmistaa laitoksesi parhaan mahdollisen toiminnan.

bottom of page